Koornstraat 39

1211 CT HILVERSUM

€ 422.000,- v.o.n.

Te koop
Plan bezichtiging
Verkocht o.v.
Verkocht
3 kamers
2025
67 m2
1 slaapkamers
A++

*** Open huis donderdag 31 oktober tussen 16:00 uur en 18:00 uur bij restaurant Meddens in Hilversum, meld u nu aan via de website van hilversumcityliving.nl*** Fase 2 gaat nu van start! Woningtype A is een ruim appartement met een woonkamer, slaapkamer én één onbenoemde ruimte. Het balkon ligt op het zonnige zuiden! Dit woningtype ligt op de eerste, tweede, derde en vierde verdieping. De eigenschappen zijn op elke etage identiek. Op de mooiste plek van Hilversum, tussen de Herenstraat en de Zeedijk komen 56, aantrekkelijke appartementen op het voormalige KPN-terrein. DKVG Koornstraat B.V. ontwikkelt 56 aantrekkelijke eigentijdse appartementen op het
voormalige KPN terrein aan de Koornstraat 39 te Hilversum, welke een prachtige, duurzame woongelegenheid zal vormen. Via project website "hilversumcityliving" kunt u zich gemakkelijk inschrijven. Ons prachtige Hilversum onderscheidt zich van andere steden omdat zij bekend staat als echte “Tuinstad”, doordat de gemeente zich kenmerkt door de groene straten. Hilversum wordt oorspronkelijke door bewoners nog altijd als “dorp” betiteld. Winkelen doet u bijvoorbeeld bij de Gooische Brink, Hilvertshof of natuurlijk bij een tal van alle andere winkels, die op loopafstand te bereiken zijn. Voor de fanatiekelingen onder ons kan sporten om de hoek en geniet u van een heerlijke lunch of diner in één van de restaurants in Hilversum. Kortom genieten kan op loopafstand! Nieuwbouw project Hilversum City Living is een modern Nieuwbouw project, waar het karakteristieke van Hilversum in is verwerkt. Hilversum City Living heeft een prachtige idyllische groene binnentuin, waar het in de zomeravond goed toeven is! De appartementen hebben allemaal een ruim balkon óf dakterras. Tevens is er gedacht aan voldoende parkeergelegenheid in de binnenstad. Parkeren doet u eenvoudig in de ondergelegen parkeergarage. Het appartementencomplex bestaat uit ruime 1 én 2 slaapkamer appartementen en ruim opgezette studio’s. De appartementen hebben een afmeting van ca. 39m2 tot ca. 86m2 en als kers op de taart worden deze voorzien van een keuken en sanitair! Alle appartementen worden voorzien van het duurzame energielabel A, zonnepanelen en zijn tevens gelegen op eigen grond. Het wonen in Hilversum City Living is vóór de start al zorgeloos, want het gehele project wordt met een Bouwgarantlabel opgeleverd, dat wil zeggen dat de afbouw gegarandeerd is. Dat is wel zo zeker! Ook nieuwsgierig geworden? Via de site "hilversumcityliving" kunt u zich gemakkelijk inschrijven. Een opsomming voor alle appartementen: - Voorzien van duurzaam Energielabel A - Volledig elektrisch, dat betekent gasloos - Inclusief keuken en sanitair| - Voorzien van balkon of dakterras - Gezamenlijke binnentuin - Parkeren is voorzien in parkeerkelder (€35.000,- verplichte afname) plus een -gezamenlijke fietsenberging - 2 liften aanwezig - VVE wordt opgestart - Op het dakvlak worden zonnepanelen aangebracht Op dit moment gaan de appartementen die op de 1e, 2e, 3e en 4e verdieping worden gerealiseerd in de verkoop. DKVG Koornstraat B.V. de ontwikkelaar onderzoekt de mogelijkheden om een passende invulling te geven aan de ruimten op de begane grond, in goed overleg met de gemeentelijke diensten en omwonenden. Volgens het vigerende bestemmingsplan mogen de ruimten worden gebruikt voor winkel- kantoor of horeca functies. Wij kunnen ons voorstellen dat ook een invulling met zorgfunctie of woonfuncties goed passen op deze locatie. Wij verwachten op redelijk korte termijn hierover meer duidelijkheid te verkrijgen. Schrijf u nu in via de site "hilversumcityliving"
Verder lezen

Overdracht

Vraagprijs € 422.000,- v.o.n.
Vraagprijs per m2 € 6299,-
Aangeboden sinds Tijdperiode niet beschikbaar
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2025

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale grens

Buitenruimte

Parkeergelegenheid

Deze woning bezichtigen

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het plannen van een bezichtiging

Google maps

Stand van de zon

Je eerste woning?

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

Nieuw

Koornstraat 38

Hilversum
61 m2
2
1

Koornstraat 38

€ 348.000,- v.o.n.
Nieuw

Koornstraat 39

Hilversum
67 m2
3
1

Koornstraat 39

€ 422.000,- v.o.n.
Te koop

St. Annastraat 2D

Hilversum
46 m2
2
1

St. Annastraat 2D

€ 245.000,- k.k.
Te koop

Burgemeester Bootlaan 2

Hilversum
141 m2
175 m2
5
4

Burgemeester Bootlaan 2

€ 1.095.000,- k.k.
Te koop

Hilvertsweg 33

Hilversum
70 m2
146 m2
3
2

Hilvertsweg 33

€ 365.000,- k.k.

Plan een bezichtiging
of stel een vraag

Zou u deze woning willen bezichtigingen of heeft u vraag? Laat uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op!