Nootweg 10

1231 CT LOOSDRECHT

€ 879.000,- k.k.

Te koop
Plan bezichtiging
Verkocht o.v.
Verkocht
334 m2
5 kamers
1993
171 m2
4 slaapkamers
B

Royale helft van dubbele villa op een riant perceel van ca. 334 m² met prachtig aangelegde tuin met diverse terrassen, oprit (afsluitbaar middels poort) voor parkeren meerdere auto's en een vrijstaande garage met carport. De woning is gelegen in het dorpscentrum van Nieuw-Loosdrecht met op loopafstand het levendige winkelcentrum van Loosdrecht, met o.a. een Jumbo, Hema en een Kruidvat. Loosdrecht kenmerkt zich door vele jachthavens en horecagelegenheden. In de zomer is het hier dan ook optimaal genieten van de diversiteit aan watersportactiviteiten. Tevens zijn er andere faciliteiten zoals sportvelden/centra en diverse basisscholen in de buurt te vinden. Voor meer stadse faciliteiten, zoals winkels,
(internationale) scholen en een NS station, kunt u terecht in Hilversum dat zich op nog geen 10 autominuten van de woning bevindt. Ook grote steden als Amsterdam en Utrecht zijn binnen 30 minuten aan te rijden. Indeling Begane grond: Via de ruime entree/hal betreedt u de woning. Hier vindt u de meterkast, een royale garderobekast en een separaat toilet. Onder de trap naar de eerste verdieping bevindt zich extra kastruimte. De royale U-vormige woon-/eetkamer biedt aan de voorzijde toegang tot de open keuken welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals 4-pits inductiekookplaat met wokbrander (SMEG), stoomoven, oven, afzuigkap en koel-/vriescombinatie (GAGGENAU). De ruime woonkamer is voorzien van een prachtig visgraat parket en heeft openslaande deuren die leiden naar de achtertuin. Eerste verdieping: via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers. Er is tevens een aparte waskamer met aansluitingen voor wasmachine en droger. De masterbedroom beschikt over een en-suite badkamer met een wastafelmeubel, ligbad, douche en een tweede toilet. Tevens bevindt zich op deze verdieping een extra toilet en een tweede badkamer met douche en wastafel. Tweede verdieping: middels een vaste trapopgang bereikt u de ruime zolderkamer (vierde slaapkamer) met dakraam. Daarnaast is er een separate bergruimte met de CV-ketel. Tuin: de woning beschikt over een lange, bestrate oprit welke leidt naar de carport en garage, gelegen achter in de tuin. Er is voldoende ruimte om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren en tevens afsluitbaar middels elektrische poort. Zowel de voor- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en borders vol beplanting. Bijzonderheden: - uitstekend onderhouden helft van dubbele villa; - op loopafstand van het winkelcentrum van Nieuw-Loosdrecht; - bouwjaar 1993; - master bedroom v.v. airco; - screens aan achterzijde en deels v.v. horren; - riant perceel van ca. 334 m²; - tuin gelegen op het zuiden; - garage met elektrische deur en carport; - energielabel B geldig t/m 2 oktober 2034; - oplevering in overleg.
Verder lezen

Overdracht

Vraagprijs € 879.000,- k.k.
Vraagprijs per m2 € 5140,-
Aangeboden sinds 4 dagen
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woonhuis Eengezinswoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1993

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale grens

Buitenruimte

Parkeergelegenheid

Deze woning bezichtigen

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het plannen van een bezichtiging

Google maps

Stand van de zon

Je eerste woning?

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

Te koop

Nootweg 10

Loosdrecht
171 m2
334 m2
5
4

Nootweg 10

€ 879.000,- k.k.
Te koop

Heulakker 13

Loosdrecht
126 m2
187 m2
4
2

Heulakker 13

€ 650.000,- k.k.
Onder bod

Nieuw-Loosdrechtsedijk 77

Loosdrecht
151 m2
650 m2
4
3

Nieuw-Loosdrechtsedijk 77

€ 895.000,- k.k.
Te koop

Oud-Loosdrechtsedijk 114b

Loosdrecht
224 m2
3.695 m2
5
2

Oud-Loosdrechtsedijk 114b

€ 1.795.000,- k.k.
Te koop

Rading 2a 05

Loosdrecht
116 m2
429 m2
4
3

Rading 2a 05

€ 660.000,- k.k.

Plan een bezichtiging
of stel een vraag

Zou u deze woning willen bezichtigingen of heeft u vraag? Laat uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op!