Diependaalselaan 424

1215 KL HILVERSUM

€ 375.000,- k.k.

Te koop
Plan bezichtiging
Verkocht o.v.
Verkocht
3 kamers
77 m2
2 slaapkamers
E

In het gewilde Hilversum-Zuid, met vrij uitzicht over plantsoen gelegen ruim, instapklaar 3-kamerappartement gelegen op de begane grond met GROTE TUIN (vernieuwd in 2022), overkapping en 3 bergingen! Het appartement is zeer gunstig gelegen, op loopafstand van winkelcentrum “De Heigalerij ” met o.a. een Albert Heijn, bakker & slager en op korte afstand van de gezellige winkelstraat de “Gijsbrecht” met al haar diversiteit aan winkels en speciaalzaken. Voorts zijn voorzieningen als scholen(internationaal), zorgcentrum, sportverenigingen en uitgestrekt natuurgebied (Hoorneboegse Heide, Corversbos, en Loosdrechtse plassen) nabij. Ook de verbinding met de diverse uitvalswegen zijn goed te noemen en bereikt u via
de A1 of A27 binnen 30 autominuten groten steden als Utrecht en Amsterdam en ligt het NS station Sportpark op 10 minuten fietsen. INDELING Centrale entree op de begane grond. Appartement (bel-etage): entree, ruime hal met separaat toilet. De brede woon-/eetkamer is gelegen aan de voorzijde en de grote raampartijen bieden vrij uitzicht op het plantsoen en is voorzien van houten vloer. Aan de achterzijde is de moderne keuken gesitueerd die is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron en koel-/vriescombinatie (bijna al het apparatuur is vernieuwd in 2022). Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar en met een trapje loopt u zo de grote tuin in! De tuin is vernieuwd in 2022 en voorzien van gezellige overkapping en meerdere terrassen. Tevens is appartement via een achterom met de auto te bereiken. De badkamer is bereikbaar via de keuken en heeft een ruime douche met bad en wastafelmeubel met Hotbath kraan en is in 2023 volledig verbouwd. Het appartement beschikt over twee in afmeting variërende slaapkamers die beiden aan de achterzijde zijn gesitueerd waarvan de ouderslaapkamer grote inbouwkasten en airco heeft. In 1 van de bergingen onder de woning is in 2023 een aansluitingen voor wasmachine en droger aangelegd. Bij dit appartement behoren 3 bergingen: twee ruime, afgesloten bergingen (totaal 23m²) met elektra in de onderbouw direct onder de woning gelegen en op de bovenste verdieping een gedeelde berging waar u eveneens veel spullen kwijt kunt. De bergingen worden tevens dit jaar alle drie geïsoleerd. OVERIGE INFORMATIE - uitstekend onderhouden driekamer appartement gelegen op de begane grond. - diepe achtertuin van ca. 8 meter diep, tuin is volledig vernieuwd in 2022; - v.v airco 2x; - badkamer vernieuwd in 2023 incl Hotbath kraan; - keuken nieuw plafond, kraan en vloer 2023; - op loopafstand van winkelcentrum de Heigalerij; - parkeren voor de deur op de Diependaalselaan (vrij parkeren maar vanaf volgend jaar met een vergunning voor ca. €75,- euro per jaar) - gezonde VvE o.a. bezig met verduurzamen: spouw en de verwarmingsbuizen zijn geïsoleerd in april 2023 na het aangeleverde huidige label en vloerisolatie wordt dit jaar nog uitgevoerd door de VVE. - maandelijkse bijdrage VvE bedraagt € 336,- inclusief € 150,- voorschot blokverwarming. - de kozijnen en het glas vallen binnen de verantwoordelijkheid van de VVE.
Verder lezen

Overdracht

Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Vraagprijs per m2 € 4870,-
Aangeboden sinds 2 dagen
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort bouw Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale grens

Buitenruimte

Parkeergelegenheid

Deze woning bezichtigen

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het plannen van een bezichtiging

Google maps

Stand van de zon

Je eerste woning?

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

Te koop

Graaf Florislaan 2A

Hilversum
102 m2
4
3

Graaf Florislaan 2A

€ 479.000,- k.k.
Te koop

Diependaalselaan 424

Hilversum
77 m2
3
2

Diependaalselaan 424

€ 375.000,- k.k.
Te koop

1e Oosterstraat 2B

Hilversum
51 m2
2
1

1e Oosterstraat 2B

€ 300.000,- k.k.
Te koop

Spoorstraat 63

Hilversum
106 m2
80 m2
4
3

Spoorstraat 63

€ 350.000,- k.k.
Te koop

Hilvertsweg 88

Hilversum
129 m2
85 m2
5
4

Hilvertsweg 88

€ 449.000,- k.k.

Plan een bezichtiging
of stel een vraag

Zou u deze woning willen bezichtigingen of heeft u vraag? Laat uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op!