Oud-Loosdrechtsedijk 114b

1231 ND LOOSDRECHT

€ 1.795.000,- k.k.

Te koop
Plan bezichtiging
Verkocht o.v.
Verkocht
3.695 m2
5 kamers
1978
224 m2
2 slaapkamers
C

Op enige afstand van de dijk gesitueerd achter de eerste lijn bebouwing waardoor privacy wordt gewaarborgd, op prachtige locatie te midden van weilanden en water gelegen sfeervol, vormgegeven vrijstaande villa met oprijlaan. Het woonhuis is zo ontworpen dat men vanuit praktisch iedere ruimte een weids uitzicht heeft op de achtergelegen weilanden en natuurgebied. Tevens biedt het perceel u uitbreidingsmogelijkheden, tijdens een bezichtiging zal u dit volledig duidelijk worden. U bent van harte welkom! De ligging is paradijselijk en blijvend landelijk en wijds, het perceel meet namelijk ca. 3.700 m2. Kortom een plek waar moeder natuur het cijfer 10 verdient! Directe
vaarverbinding naar het achtergelegen natuurgebied en de mogelijkheid ook de Loosdrechtse Plassen te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn op de Oud-Loosdrechtsedijk of het winkelcentrum in Nieuw-Loosdrecht. Het gezellige en sportieve Loosdrechtse watersportgebied met al haar faciliteiten is te voet bereikbaar. Kortom: alles te doen maar rust als het nodig is! Voor meer stadse faciliteiten met o.a. (internationale) scholen, NS-station, winkelgebied etc. kunt u terecht in Hilversum. Grote steden als Amsterdam of Utrecht bereikt u binnen ca. 30 autominuten. Indeling Begane grond: binnenkomst in ruime hal met toilet, middels de bijkeuken met o.a. aansluiting voor de wasmachine opstelling toegang tot een grote berging en fijne werkkamer van ca. 19 m². De open keuken aan de voorzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, 4-pits kookplaat, dubbele wasbak, oven en koel-/vriescombinatie. Riante living wat door het hoogte verschil een erg speelse indeling heeft, een gezellige zitkuil met lounge om de openhaard heen en aan de achterzijde een tweede zitplek met uitzicht over de weilanden en het water. Eerste verdieping: grote overloop welke perfect dienst kan doen als bijvoorbeeld studeerkamer of speelruimte voor de kinderen, twee in grootte variërende slaapkamers en twee badkamers waarvan de master is uitgerust met douche, wastafel, toilet en bad. De tweede badkamer is voorzien van sauna, wastafel en douche. Het perceel: de villa is gelegen op riant perceel van ca. 3.700 m² en middels oprijlaan bereikbaar. Het is tevens mogelijk meerdere auto's te parkeren. De siertuin is prachtig aangelegd met veel groen en biedt veel privacy. Er zijn diverse terrassen gecreëerd waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Bijzonderheden: - gelegen op een unieke locatie deze vrijstaande villa; - kavel biedt uitbouwmogelijkheden ca. 75 m² excl. bijgebouwen; - te midden van weilanden en mogelijkheid doorvaart naar de Plas; - riant perceel van ca. 3.700 m² met oprijlaan; - woonoppervlak 224 m² NEN gemeten; - begane grond voorzien van vloerverwarming; - twee badkamers met o.a. een sauna; - bouwjaar 1978; - energielabel C geldig tot en met 06-05-2034; - mogelijkheid creëren 5 slaapkamers waaronder 1 op de begane grond; - oplevering kan snel.
Verder lezen

Overdracht

Vraagprijs € 1.795.000,- k.k.
Vraagprijs per m2 € 8013,-
Aangeboden sinds 1 week
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woonhuis Villa
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1978

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale grens

Buitenruimte

Parkeergelegenheid

Deze woning bezichtigen

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het plannen van een bezichtiging

Google maps

Stand van de zon

Je eerste woning?

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

Te koop

Heulakker 13

Loosdrecht
126 m2
187 m2
4
2

Heulakker 13

€ 650.000,- k.k.
Onder bod

Nieuw-Loosdrechtsedijk 77

Loosdrecht
151 m2
650 m2
4
3

Nieuw-Loosdrechtsedijk 77

€ 895.000,- k.k.
Te koop

Oud-Loosdrechtsedijk 114b

Loosdrecht
224 m2
3.695 m2
5
2

Oud-Loosdrechtsedijk 114b

€ 1.795.000,- k.k.
Te koop

Rading 2a 05

Loosdrecht
116 m2
429 m2
4
3

Rading 2a 05

€ 660.000,- k.k.
Onder bod

Acacialaan 10

Loosdrecht
104 m2
194 m2
5
4

Acacialaan 10

€ 450.000,- k.k.

Plan een bezichtiging
of stel een vraag

Zou u deze woning willen bezichtigingen of heeft u vraag? Laat uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op!