Rading 2a 05

1231 KA LOOSDRECHT

€ 660.000,- k.k.

Te koop
Plan bezichtiging
Verkocht o.v.
Verkocht
429 m2
4 kamers
2012
116 m2
3 slaapkamers
A

Uitstekend onderhouden, charmante villa (energielabel A) met 3 slaapkamers in het souterrain, parkeren op eigen terrein en een prachtig aangelegen tuin rondom gelegen op recreatiepark "de Wilde Roos" . In de tuin van deze woning kunt u de hele dag van de zon genieten, zelfs tot laat in de avond, dankzij de drie terrassen welke rondom gelegen zijn. De woning blijft heerlijk koel dankzij exclusieve zonwering in de zin van screens, en rolluiken. Welke ook op afstand bedienbaar zijn en programmeerbaar is middels app. Wilt u in de wat koudere maanden wat extra warmte dan is er de Finse sauna
die groot genoeg is voor twee mensen om languit in te kunnen liggen. (1.90 m breed). Recreatiepark “De Wilde Roos” is een luxe park op een unieke, groene locatie, gelegen nabij de Loosdrechtse Plassen, op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Hier heerst een oase van rust, speciaal gericht op volwassen rustzoekers. Geniet van een serene omgeving met oude bomen, weelderige tuinen en een prachtig aangelegde waterpartij. Op slechts 10 minuten loopafstand vindt u een compleet winkelcentrum met alle benodigde voorzieningen, zoals een Albert Heijn, ambachtelijke slager, uitgebreide visboer, Blokker, Lidl, Etos, en meer. Binnen 20 tot 30 minuten rijden staat u in het bruisende hart van Utrecht of het centrum van Amsterdam. Deze charmante villa is centraal gelegen, op fietsafstand van Hilversum en pittoreske plaatsen in het Gooi zoals Laren, Bussum en Blaricum. De nabijgelegen Loosdrechtse Plassen bieden een scala aan watersport mogelijkheden. Of u nu wilt varen, zeilen, zwemmen of roeien, het kan hier allemaal. Met een ontheffing kunt u op bepaalde plekken zelfs sneller varen dan 12 kilometer per uur, perfect voor wakeboarden en waterskiën. Voor natuurliefhebbers zijn de plassen ook een bron van rust, met een rijkdom aan waterplanten en vogels in de Vuntus- en Breukeleveense Plas. Het is een paradijs voor wandelaars, fietsers, zwemmers, suppers en kanoërs die van natuur houden. Deze recreatiewoning bevindt zich op EIGEN GROND, wat betekent dat u geen hoge jaarlijkse parkkosten heeft en geen risico loopt op gedwongen verwijdering. Direct tegenover het recreatiepark ligt het Raabos, onderdeel van het Goois Natuurreservaat, waar u heerlijk kunt wandelen door een gevarieerd landschap. Indeling Entree, hal met meterkast en toilet (rolstoeltoegankelijk), royale lichte woonkamer voorzien van glazen schuifpui met toegang tot terras en ruime, goed op de zon gelegen, tuin. In de woonkamer vind u een open woonkeuken voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur en een bijkeuken v.v. een was-en droger aansluiting. Het souterrain biedt een fijne badkamer met wastafels, douche en toilet en maar liefst 3 ruime slaapkamers. Bijzonderheden: - vrijstaande villa op recreatiepark de "Wilde Roos"; - woonoppervlak 116 m² NEN gemeten; - 3 ruime slaapkamers in souterrain waardoor - gelegen op eigen grond; - ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor 3 auto’s; - parkkosten € 650,- per jaar; - energielabel A; - volledig voorzien van screens, rolluiken en horren; - alarm- en camerasysteem ter overname; - vloerverwarming begane grond; - politie keurmerk; - rietendak volgens schroefdak methode waardoor deze constructie niet meer brandgevaar geeft dan een harde dakbedekking i.v.m. verzekering.
Verder lezen

Overdracht

Vraagprijs € 660.000,- k.k.
Vraagprijs per m2 € 5690,-
Aangeboden sinds 1 week
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woonhuis Villa
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2012

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale grens

Buitenruimte

Parkeergelegenheid

Deze woning bezichtigen

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het plannen van een bezichtiging

Google maps

Stand van de zon

Je eerste woning?

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

Te koop

Rading 2a 05

Loosdrecht
116 m2
429 m2
4
3

Rading 2a 05

€ 660.000,- k.k.
Te koop

Acacialaan 10

Loosdrecht
104 m2
194 m2
5
4

Acacialaan 10

€ 450.000,- k.k.
Te koop

Swingboei 3

Loosdrecht
171 m2
210 m2
6
5

Swingboei 3

€ 1.475.000,- k.k.
Te koop

Rading 2a 42

Loosdrecht
117 m2
369 m2
5
4

Rading 2a 42

€ 699.000,- k.k.
Te koop

Nieuw-Loosdrechtsedijk 78

Loosdrecht
106 m2
265 m2
4
3

Nieuw-Loosdrechtsedijk 78

€ 550.000,- k.k.

Plan een bezichtiging
of stel een vraag

Zou u deze woning willen bezichtigingen of heeft u vraag? Laat uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op!