Noordse Bosje 44

1211 BG HILVERSUM

€ 375.000,- k.k.

Te koop
Plan bezichtiging
Verkocht o.v.
Verkocht
72 m2
6 kamers
1891
99 m2
4 slaapkamers
G

Unieke woning met historische charme midden in het hart van Hilversum. Gelegen in het gezellige centrum van Hilversum, bevindt zich deze knusse eengezins-eindwoning in een rustige straat. De woning, gebouwd in 1891, dient gemoderniseerd te worden. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen zoals het centraal station, winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar. Tevens zijn de uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Amersfoort goed te bereiken. Indeling: Begane grond: hal, meterkast, trapkast, woonkamer met onderaan de trap de CV (2022) en wasmachine-aansluiting. De keuken is voorzien van koelkast en gasfornuis. Tevens bevindt zich hier ook een aparte toilet en de badkamer
met douche en wastafel. Via de achterdeur heeft u toegang tot de berging (welke gedeeld is met de buren, voorzien van elektra) en de zij ingang. Eerste verdieping: Overloop en vier in grootte variërende slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het grote balkon welke heerlijk op het zuiden gelegen is. De vliering geeft nog mogelijkheid tot het bergen van bijvoorbeeld koffers. Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 99 m²; • Bouwjaar: circa 1891; • Woning dient gemoderniseerd te worden, er is een bouwtechnisch rapport aanwezig; • Voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen; • Groot balkon gelegen op het zuiden; • Berging in de achtertuin voorzien van elektra welke gedeeld is met de buren; • Per woning is er één parkeervergunning aan te vragen; • Voor een tweede auto is het mogelijk om een abonnement bij de nabijgelegen parkeergarage aan te vragen; • Oplevering in overleg. U heeft nu de kans deze charmante eindwoning om te kunnen toveren tot een prachtige woning op een unieke locatie in het gezellige centrum van Hilversum.
Verder lezen

Overdracht

Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Vraagprijs per m2 € 3788,-
Aangeboden sinds 4 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woonhuis Eengezinswoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1891

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale grens

Buitenruimte

Parkeergelegenheid

Deze woning bezichtigen

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het plannen van een bezichtiging

Google maps

Stand van de zon

Je eerste woning?

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

Te koop

Graaf Florislaan 2A

Hilversum
102 m2
4
3

Graaf Florislaan 2A

€ 479.000,- k.k.
Onder bod

Diependaalselaan 424

Hilversum
77 m2
3
2

Diependaalselaan 424

€ 375.000,- k.k.
Te koop

1e Oosterstraat 2B

Hilversum
51 m2
2
1

1e Oosterstraat 2B

€ 300.000,- k.k.
Te koop

Spoorstraat 63

Hilversum
106 m2
80 m2
4
3

Spoorstraat 63

€ 350.000,- k.k.
Te koop

Hilvertsweg 88

Hilversum
129 m2
85 m2
5
4

Hilvertsweg 88

€ 449.000,- k.k.

Plan een bezichtiging
of stel een vraag

Zou u deze woning willen bezichtigingen of heeft u vraag? Laat uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op!