Koninginneweg 63

1211 AN HILVERSUM

€ 895.000,- k.k.

Te koop
Plan bezichtiging
Verkocht o.v.
Verkocht
343 m2
7 kamers
1908
180 m2
5 slaapkamers
E

Royaal herenhuis met authentieke stijlkenmerken gelegen nabij het centrum op loopafstand van het NS station! De woning heeft o.a. 4 slaapkamers, een guesthouse en riante tuin van ca. 21 meter diep. Tevens is de woning voorzien van 8 zonnepanelen, dubbelglas, dak en vloerisolatie. De woning bevindt zich vlakbij natuurgebied, het NS station mediapark en op loopafstand van het gezellige centrum van Hilversum met haar diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. In het centrum kunt u tevens terecht voor de dagelijkse boodschappen. Grote steden als Amsterdam, Amersfoort en Utrecht zijn zowel met trein als auto binnen 30 minuten bereikbaar maar ook Schiphol
is bereikbaar binnen 40 minuten. Indeling Begane grond: binnenkomst in vestibule met meterkast, hal met toilet en fonteintje, toegang tot de stahoge kelder van ca. 6 m², de eetkamer bevindt zich momenteel aan de voorzijde en is middels de originele en suite deuren af te sluiten van de woonkamer. Tevens is de erker voorzien van glas-in-lood en zijn deze middels elektrische rolluiken volledig te verduisteren. De achterkamer is ontzettend licht door de grote raampartijen en de dubbele openslaande deuren naar te tuin. In de keuken is veel opbergruimte te vinden in de kasten welke reiken tot het plafond. Ook is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits Boretti gasfornuis met oven, vaatwasser, combi-oven, koelkast, koffiemachine met maler, en Quooker. De fraaie donkergrijze plavuizenvloer is v.v. vloerverwarming. De wasmachine en C.V. opstelling bevinden zich in de bijkeuken met extra keukenblok, deze ruimte is tevens verwarmd dus is het mogelijk deze ruimte op meerdere manieren in te delen zoals bijvoorbeeld een kantoor aan huis, gym of speelruimte voor de kinderen. Middels de deuren aan de voorzijde heeft u ook toegang via de straatzijde. In de tuin is een comfortabele guesthouse gecreëerd met openslaande ramen en een eigen badkamer met douche toilet en wastafel. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als logeerruimte, voor de au-pair, atelier of extra slaapkamer. Eerste verdieping: de overloop, met prachtige glas-in-lood ramen geeft het huis ontzettend veel sfeer en tevens een prachtig lichtinval, geeft toegang tot drie in grootte variërende slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de achterzijde is nog voorzien van balkon en de kleinere kamer van verduisterende rolluiken. Op deze verdieping vindt u ook de badkamer met ligbad/douche, dubbele wastafel en zwevend toilet. Tweede verdieping: middels vaste trapopgang bereikt u de zolderverdieping met de vierde slaapkamer met dakkapel. Op deze verdieping is veel bergruimte te vinden en indien gewenst is een 5e slaapkamer mogelijk te creëren. Tuin: de brede en vooral diepe achtertuin biedt ontzettend veel privacy. Er zijn diverse terrassen gecreëerd waardoor er altijd een plekje in zowel de zon als schaduw te vinden. Verder is de gehele tuin voorzien van beregeningsinstallatie. Bijzonderheden: - prachtige 2-onder-1-kapwoning gelegen nabij het centrum van Hilversum; -bouwjaar 1908 en maakte deel uit van de parochiewoningen behorende bij de OLV kerk; - woonoppervlak 180 m² NEN gemeten; - voorzien van o.a. vloerisolatie, dubbel glas (HR en Beng) en dakisolatie; - 8 zonnepanelen; - guesthouse aanwezig met eigen badkamer; - diepe tuin van ca. 21 meter; - parkeren op eigen terrein; - oplevering in overleg.
Verder lezen

Overdracht

Vraagprijs € 895.000,- k.k.
Vraagprijs per m2 € 4972,-
Aangeboden sinds 4 maanden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woonhuis Herenhuis
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1908

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale grens

Buitenruimte

Parkeergelegenheid

Deze woning bezichtigen

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het plannen van een bezichtiging

Google maps

Stand van de zon

Je eerste woning?

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert.

Bij ID Makelaars houden we van een directe, recht-door-zee manier van communiceren. Uw woning brengen wij uitgebreid onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

Te koop

Graaf Florislaan 2A

Hilversum
102 m2
4
3

Graaf Florislaan 2A

€ 479.000,- k.k.
Onder bod

Diependaalselaan 424

Hilversum
77 m2
3
2

Diependaalselaan 424

€ 375.000,- k.k.
Te koop

1e Oosterstraat 2B

Hilversum
51 m2
2
1

1e Oosterstraat 2B

€ 300.000,- k.k.
Te koop

Spoorstraat 63

Hilversum
106 m2
80 m2
4
3

Spoorstraat 63

€ 350.000,- k.k.
Te koop

Hilvertsweg 88

Hilversum
129 m2
85 m2
5
4

Hilvertsweg 88

€ 449.000,- k.k.

Plan een bezichtiging
of stel een vraag

Zou u deze woning willen bezichtigingen of heeft u vraag? Laat uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op!